Κορακακη Σκοποβολη / ΠΣΑΤ: Οι τριάδες των κορυφαίων της χρονιάς - SPORTSFEED / Η άννα κορακάκη πήρε την 6η θέση στον τελικό των 25μ.. Η κορακάκη προκρίθηκε στον τελικό των 25μ τον πρώτο προκριματικό που έγινε την πέμπτη και αφορούσε τις βολές ακριβείας η άννα κορακάκη ήταν. Στον τελικό προκρίθηκε η άννα κορακάκη. Με στόχο να υπερασπιστεί το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε στο ρίο πάει η άννα κορακάκη, κάνοντας το πρώτο βήμα για την πρόκριση στον τελικό στα 25 μέτρα. Σκοποβολή γυναικών | πρόκριθηκε στον τελικό η κορακάκη. Η χρυσή ολυμπιονίκης που έκανε περήφανη την ελλάδα στους ολυμπιακούς του ριο!

Χάλκινη στη σκοποβολή η κορακάκη. Η άννα κορακάκη έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση στον τελικό στα 25 μέτρα, όπου θέλει να υπερασπιστεί το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε στο ρίο. Η άννα κορακάκη (δράμα, 8 απριλίου 1996) είναι ελληνίδα σκοπεύτρια και ολυμπιονίκης. 42 283 просмотра 42 тыс. Στην μπολόνια η ελληνική ομάδα σταθερού στόχου.

Ολυμπιακοί Αγώνες: Η Άννα Κορακάκη προκρίθηκε στον τελικό ...
Ολυμπιακοί Αγώνες: Η Άννα Κορακάκη προκρίθηκε στον τελικό ... from www.newsit.gr
Η άννα κορακάκη δεν κατάφερε να υπερασπισθεί το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε το 2016 στα 25μ. Χάλκινη στη σκοποβολή η κορακάκη. Η ελληνίδα παγκόσμια πρωταθλήτρια σκοποβολής άννα κορακάκη μίλησε για τη μεγάλη της νίκη στο παγκόσμιο πρωτάθλημα σκοποβολής. Μείνετε ενημερωμένοι για όλη την αθλητική δράση στην σκοποβολή από τις διοργανώσεις στην ελλάδα & τον κόσμο. Σκοποβολή γυναικών | πρόκριθηκε στον τελικό η κορακάκη. Η ελληνίδα πρωταθλήτρια ολοκλήρωσε τις. 42 283 просмотра 42 тыс. Συνέντευξη με την πρωταθλήτρια σκοποβολής άννα κορακάκη.

Η άννα κορακάκη έχει βάλει πλώρη για την κατάκτηση ενός δεύτερου ολυμπιακού μεταλλίου στη σκοποβολή, λίγες ημέρες μετά την τεράστια επιτυχία της στα 10 μέτρα.

Η άννα κορακάκη (δράμα, 8 απριλίου 1996) είναι ελληνίδα σκοπεύτρια και ολυμπιονίκης. Η ελληνίδα πρωταθλήτρια ολοκλήρωσε τις. Χάλκινη στη σκοποβολή η κορακάκη. Σκοποβολή γυναικών | πρόκριθηκε στον τελικό η κορακάκη. Η αννα κορακάκη έγραψε ιστορία. Η άννα κορακάκη δείχνει ότι είναι σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση και θα επιδιώξει να υπερασπιστεί το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε στο αγώνισμα το 2016 στους ολυμπιακούς αγώνες. Με στόχο το χρυσό αγωνίζεται στην σκοποβολή των 25 μέτρων η άννα κορακάκη. Πλέον για την άννα κορακάκη ο επόμενος στόχος είναι να προετοιμαστεί κατάλληλα και καλύτερα. Η κορακάκη συγκέντρωσε 241.4 βαθμούς στον τελικό του παγκοσμίου κυπέλλου σκοποβολής για να εξασφαλίσει τη νίκη της και να πάρει το χρυσό μετάλλιο. Home / best of tv / ολυμπιακοί αγώνες, σκοποβολή: Η άννα κορακάκη έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση στον τελικό στα 25 μέτρα, όπου θέλει να υπερασπιστεί το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε στο ρίο. Η άννα κορακάκη πήρε την 6η θέση στον τελικό των 25μ. Η χρυσή ολυμπιονίκης που έκανε περήφανη την ελλάδα στους ολυμπιακούς του ριο!

.αννα κορακάκη (σκοποβολή), κατερίνα στεφανίδη (στίβος), λευτέρης πετρούνιας (γυμναστική), τάκης μάντης (ιστιοπλοΐα), παύλος καγιαλής (ιστιοπλοΐα) , νίκος μαυρομμάτης (σκοποβολή). Στον τελικό προκρίθηκε η άννα κορακάκη. Η αννα κορακάκη έγραψε ιστορία. Πλέον για την άννα κορακάκη ο επόμενος στόχος είναι να προετοιμαστεί κατάλληλα και καλύτερα. Χάλκινη στη σκοποβολή η κορακάκη.

Άννα Κορακάκη: Η χρυσή Ολυμπιονίκης που έκανε περήφανη την ...
Άννα Κορακάκη: Η χρυσή Ολυμπιονίκης που έκανε περήφανη την ... from www.tlife.gr
Σκοποβολή γυναικών | πρόκριθηκε στον τελικό η κορακάκη. Η κορακάκη έκανε το πρώτο βήμα για να προκριθεί στον τελικό στα 25μ. Η κορακάκη δεν ξεκίνησε καλά στις πέντε πρώτες βολές έχοντας 1/5 με συνέπεια να μείνει πίσω. Με στόχο να υπερασπιστεί το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε στο ρίο πάει η άννα κορακάκη, κάνοντας το πρώτο βήμα για την πρόκριση στον τελικό στα 25 μέτρα. Η κορακάκη προκρίθηκε στον τελικό των 25μ τον πρώτο προκριματικό που έγινε την πέμπτη και αφορούσε τις βολές ακριβείας η άννα κορακάκη ήταν. Η άννα κορακάκη δεν καταλαβαίνει από γιορτές και συνεχίζει να τιμά την ελλάδα, κατακτώντας μετάλλια. Η άννα κορακάκη αναδείχθηκε παγκόσμια πρωταθλήτρια στο αεροβόλο πιστόλι 10 μέτρων. .αννα κορακάκη (σκοποβολή), κατερίνα στεφανίδη (στίβος), λευτέρης πετρούνιας (γυμναστική), τάκης μάντης (ιστιοπλοΐα), παύλος καγιαλής (ιστιοπλοΐα) , νίκος μαυρομμάτης (σκοποβολή).

Στους ολυμπιακούς αγώνες του 2016 στο ρίο ντε τζανέιρο κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο πιστόλι 25 μέτρων και το χάλκινο μετάλλιο στο αεροβόλο πιστόλι 10 μέτρων και έγινε ο δεύτερος έλληνας.

Σκοποβολή γυναικών | πρόκριθηκε στον τελικό η κορακάκη. Видео πρακτική σκοποβολή σκινές канала νεα τηλεοραση κρητησ. Η κορακάκη δεν ξεκίνησε καλά στις πέντε πρώτες βολές έχοντας 1/5 με συνέπεια να μείνει πίσω. Η κορακάκη συγκέντρωσε 241.4 βαθμούς στον τελικό του παγκοσμίου κυπέλλου σκοποβολής για να εξασφαλίσει τη νίκη της και να πάρει το χρυσό μετάλλιο. Η άννα κορακάκη (δράμα, 8 απριλίου 1996) είναι ελληνίδα σκοπεύτρια και ολυμπιονίκης. Η άννα κορακάκη δεν καταλαβαίνει από γιορτές και συνεχίζει να τιμά την ελλάδα, κατακτώντας μετάλλια. Η άννα κορακάκη έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση στον τελικό στα 25 μέτρα, όπου θέλει να υπερασπιστεί το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε στο ρίο. Πλέον για την άννα κορακάκη ο επόμενος στόχος είναι να προετοιμαστεί κατάλληλα και καλύτερα. Μείνετε ενημερωμένοι για όλη την αθλητική δράση στην σκοποβολή από τις διοργανώσεις στην ελλάδα & τον κόσμο. Η άννα κορακάκη έχει βάλει πλώρη για την κατάκτηση ενός δεύτερου ολυμπιακού μεταλλίου στη σκοποβολή, λίγες ημέρες μετά την τεράστια επιτυχία της στα 10 μέτρα. Στον τελικό προκρίθηκε η άννα κορακάκη. Home / best of tv / ολυμπιακοί αγώνες, σκοποβολή: Με στόχο το χρυσό αγωνίζεται στην σκοποβολή των 25 μέτρων η άννα κορακάκη.

Μείνετε ενημερωμένοι για όλη την αθλητική δράση στην σκοποβολή από τις διοργανώσεις στην ελλάδα & τον κόσμο. Πλέον για την άννα κορακάκη ο επόμενος στόχος είναι να προετοιμαστεί κατάλληλα και καλύτερα. Η άννα κορακάκη έχει βάλει πλώρη για την κατάκτηση ενός δεύτερου ολυμπιακού μεταλλίου στη σκοποβολή, λίγες ημέρες μετά την τεράστια επιτυχία της στα 10 μέτρα. Η κορακάκη δεν ξεκίνησε καλά στις πέντε πρώτες βολές έχοντας 1/5 με συνέπεια να μείνει πίσω. Χάλκινη στη σκοποβολή η κορακάκη.

Ξανά «χρυσή» η Άννα Κορακάκη | GR-NEWS
Ξανά «χρυσή» η Άννα Κορακάκη | GR-NEWS from www.gr-news.de
Η άννα κορακάκη (δράμα, 8 απριλίου 1996) είναι ελληνίδα σκοπεύτρια και ολυμπιονίκης. Με στόχο να υπερασπιστεί το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε στο ρίο πάει η άννα κορακάκη, κάνοντας το πρώτο βήμα για την πρόκριση στον τελικό στα 25 μέτρα. Συνέντευξη με την πρωταθλήτρια σκοποβολής άννα κορακάκη. Την κορυφή του κόσμου κατέκτησε η άννα κορακάκη στο παγκόσμιο πρωτάθλημα και εξασφάλισε τη συμμετοχή της στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο. Η άννα κορακάκη παρουσιάστηκε ικανοποιημένη από την παρουσία της και τις δύο έκτες θέσεις που πήρε βάζοντας πλώρη για μετάλλιο στο παρίσι. Η άννα κορακάκη πήρε την 6η θέση στον τελικό των 25μ. Η άννα κορακάκη αναδείχθηκε παγκόσμια πρωταθλήτρια στο αεροβόλο πιστόλι 10 μέτρων. Στον τελικό προκρίθηκε η άννα κορακάκη.

Η ελληνίδα παγκόσμια πρωταθλήτρια σκοποβολής άννα κορακάκη μίλησε για τη μεγάλη της νίκη στο παγκόσμιο πρωτάθλημα σκοποβολής.

.αννα κορακάκη (σκοποβολή), κατερίνα στεφανίδη (στίβος), λευτέρης πετρούνιας (γυμναστική), τάκης μάντης (ιστιοπλοΐα), παύλος καγιαλής (ιστιοπλοΐα) , νίκος μαυρομμάτης (σκοποβολή). Η χρυσή ολυμπιονίκης που έκανε περήφανη την ελλάδα στους ολυμπιακούς του ριο! Σκοποβολή γυναικών | πρόκριθηκε στον τελικό η κορακάκη. Home / best of tv / ολυμπιακοί αγώνες, σκοποβολή: Η κορακάκη δεν ξεκίνησε καλά στις πέντε πρώτες βολές έχοντας 1/5 με συνέπεια να μείνει πίσω. Η άννα κορακάκη έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση στον τελικό στα 25 μέτρα, όπου θέλει να υπερασπιστεί το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε στο ρίο. Στον τελικό προκρίθηκε η άννα κορακάκη. Στην μπολόνια η ελληνική ομάδα σταθερού στόχου. Η άννα κορακάκη αναδείχθηκε παγκόσμια πρωταθλήτρια στο αεροβόλο πιστόλι 10 μέτρων. Η άννα κορακάκη δείχνει ότι είναι σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση και θα επιδιώξει να υπερασπιστεί το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε στο αγώνισμα το 2016 στους ολυμπιακούς αγώνες. Η 20χρονη κορακάκη έφερε το πρώτο μετάλλιο για την χώρα μας στο συγκεκριμένο άθλημα, μετά από σχεδόν έναν αιώνα (!) και συγκεκριμένα από το 1920, όταν η. Σε «τροχιά» τελικού η άννα κορακάκη (vid). Η άννα κορακάκη πήρε την 6η θέση στον τελικό των 25μ.

Συνέντευξη με την πρωταθλήτρια σκοποβολής άννα κορακάκη κορακακη. Σκοποβολή γυναικών | πρόκριθηκε στον τελικό η κορακάκη.